Megvannak a döntők résztvevői – kezdődik az utolsó forduló

Kiemelt, Versenyek | 2018 január 21. |

Lezárult a SZAKE közismereti vetélkedőinak első két internetes fordulója, így megvannak a döntőbe jutott csapatok! Ezúton is köszönjük a diákok és felkészítőtanáraik részvételét, a döntőbe jutottaknak pedig külön gratulálunk!

A lentiekben megtekinthetik a döntő résztvevőinek listáját, valamint hasznos információkat olvashatnak a döntőről.

 

 

A döntőbe jutottak

A döntőbe jutott csapatok listája ide kattintva tekinthető meg.

 

 

Alapinformációk

A verseny időpontja: 2018 március 24. (szombat), de. 10 óra
Helyszíne: HM Művelődési Ház.
Cím: Bp. 14. ker. Stefánia út 34.

A csapatban történő személyváltozás esetén: A versenyzők névre szóló oklevelet kapnak, amit előre elkészítünk, és a verseny végén a jutalmakkal együtt adunk át. Ezért kérjük, ha változás van a csapat névsorában, azt legkésőbb március 1-ig jelezzék. Kérem, nézzék meg a weblapra kitett eredménytáblát is, hogy helyesen írtuk-e a diákok neveit!  A megadott időpont után is lehetséges a csapattagok cseréje, de az új tagoknak már nem tudunk oklevelet biztosítani. Kérjük, hogy amennyiben változott a felkészítő tanár személye, azt is jelezzék.

A versenyre regisztrálni a megnyitó ünnepség után lehet, abban a teremben, ahol a diákok versenyezni fognak. Kérjük, hogy a versenyzők hozzák magukkal személyigazolványukat.

A tanárkollégák regisztrációja külön történik. Itt kapják meg a SZAKE ajándékcsomagját, aláírás ellenében. Ugyancsak itt vehetik át a csoport részére az előre megrendelt étkezési jegyeket is.

Étkezést előzetes jelentkezés alapján igényelhetnek, ára 1200 Ft/fő. Az étkezés a  HM Művelődési Ház éttermében történik. Az étkezésről az étterem állít ki számlát. Az étkezést az szakmai.szake@gmail.com címen lehet megrendelni. A megrendeléshez a következő adatokra van szükség:

  • Az iskola neve:
  • A jegyeket átvevő kolléga neve:
  • Számlázási név és cím: /akinek a számlát ki kell állítani, pl. iskola, alapítvány stb./
  • A megrendelt étkezések száma:

 

 

A rendezvény menete

Rendezvényünk ünnepélyes megnyitója a színházteremben lesz. - A csapatoknak legkésőbb 9:50-ig el kell foglalni a helyüket. Az első és a második sor a meghívott vendégek részére foglalt.)

A megnyitó után a csapatok a vetélkedők színhelyére vonulnak, a kihelyezett terembeosztás szerint.

A verseny ideje alatt a diákok semmilyen segédanyagot nem használhatnak. Telefont, könyvet, jegyzetet nem vehetnek elő.( Az előzetes feladathoz szükséges kellékek/ jelmez,maszk, tárgyi elemek/ természetesen felhasználhatók.), Azokat, akik a fenti szabályt megsértik, a zsűri azonnal kizárja a további játékból!

A verseny ideje alatt a kollégák nem tartózkodhatnak a versenyzők termeiben.

Tanári büfét (kávé, ásványvíz, sütemény) a színházterem előtti folyosón biztosítunk. A diákok a verseny helyszínén ásványvizet és süteményt kapnak. Ebédelni 12:00-tól lehet, jegy ellenében, az étteremben.

A verseny befejezése után minden helyszínen a zsűri rövid szünetet rendel el, majd a verseny helyszínén a zsűri adja át az okleveleket és az ajándékokat. Az eredményhirdetésen a felkészítő tanárokra is számítunk.

Mivel ez a verseny országos döntő, arra kérünk mindenkit, (diákot és kísérőt is) hogy ünneplőben, az alkalomhoz illően jelenjen meg.

Felhívjuk a figyelmet, az előzetes feladatra, amelyet el kell készíteni és a zsűri kérésére bemutatni. Az előzetes feladatot jelen levelünkkel együtt küldjük.

 

Sikeres versenyzést kívánunk!

SZAKE vezetőség

Írja le véleményét!

Kapcsolat

SZAKE

Szakmai Középiskolásokért Közhasznú Kulturális Egyesület


Cím: 1063 Budapest, Szív utca 66.

Tel: (06) 20/474-8642

E-mail: szakmai.szake[kukac]gmail.com

Adatkezelés / adatvédelem

Creative Commons


Az oldalon közzétett tartalmak a Creative Commons Licenc feltételeinek megfelelően sza- badon felhasználhatóak.Creative Commons Licenc