PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: “Arany 200″ irodalmi és illusztrációs pályázat

Kiemelt | 2018 január 9. |

A Szakmai Középiskolásokért Kulturális Egyesület irodalmi és illusztrációs pályázatot hirdet “Arany 200″ címmel Arany János műveinek újragondolt megjelenítése témakörben. A pályázaton részt vehet minden nappali oktatásban tanuló középiskolás diák. A pályaművek beküldési határideje 2017. február 20. (kedd).

 

LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK

 

A pályázati kiírás: INNEN LETÖLTHETŐ

 

A pályázat megnevezése:

“Arany 200″ – irodalmi és illusztrációs pályázat középiskolás diákok részére

 

A pályázat meghirdetője: Szakmai Középiskolákért Kulturális Egyesület

 

Részvétel feltétele: A pályázaton részt vehet minden nappali oktatásban tanuló középiskolás diák. A pályaművek beküldési határideje 2017. február 20. (kedd). A pályázat mellékleteként kérjük feltüntetni a beküldő nevét, iskolájának nevét és címét, felkészítő tanárát, valamint a beküldő elérhetőségét (lakcím, e-mail cím). A beküldés kizárólag elektronikus úton történhet.

 

Kategóriák:

Arany 200 – Irodalom

A pályázat kiírói Arany János életét és munkásságát megelevenítő, műveit bemutató témában várnak megoldásokat.

  • A pályázaton műfaji megkötés nincs.
  • A beküldött alkotás nem haladhatja meg az 1500 karaktert.
  • Az írásokat pdf formátumban, az szake.palyazat@gmail.com címre kérjük, az e-mail tárgymezőjébe kérjük beírni, “Szake Arany irodalom 200″.

Arany 200 – Illusztráció

A pályázat kiírói Arany János életét és munkásságát megelevenítő, műveit bemutató témában várnak képi megoldásokat.

  • A pályázaton technikai megkötés nincs (ceruza, szén, tus, pasztell, akvarell, tempera stb.).
  • Egy pályázó legfeljebb két munkával indulhat.
  • A képeket külön elektronikus (scannelt vagy megfelelő minőségben lefotózott) formában (jpg, tif), e-mailben kérjük beküldeni. Az alkotásnak alkalmasnak kell lennie illusztrációként nyomtatott formában való megjelenítésre (minimum 300 dpi felbontás). Tömörített képfájl esetén a lehető legjobb minőségű formátumot kérjük választani.
  • A technikailag nem megfelelő minőségű képfájlokat a zsűri a pályázatról kizárhatja.
  • Az illusztrációkat az szake.palyazat@gmail.com címre kérjük eljuttatni, az e-mail tárgymezőjébe kérjük beírni, “Szake Arany illusztráció 200″.

 

A Pályázat díjazása: A pályaműveket szakemberekből álló zsűri bírálja. A pályázaton részt vevő minden diák oklevelet kap. A legjobb alkotásokat küldő fiatalok könyvjutalomban részesülnek. A győzteseket e-mailben értesítjük. A beküldők névsorát, és a zsűri döntése alapján a kiemelkedő alkotásokat www.szake.suli.hu oldalon tesszük közzé.

Az első három helyezett díjátadására a Szake országos közismereti vetélkedőjén kerül sor, ahol a pályaművek kiállításra kerülnek.

Időpontja és helyszíne: 2018. március 24. Budapest, Stefánia Palota / HM Bessenyei György Kulturális és Üdültetési Közhasznú Nonprofit Kft/

 

Az Egyesület vezetősége

Írja le véleményét!

Kapcsolat

SZAKE

Szakmai Középiskolásokért Közhasznú Kulturális Egyesület


Cím: 1063 Budapest, Szív utca 66.

Tel: (06) 20/474-8642

E-mail: szakmai.szake[kukac]gmail.com

Adatkezelés / adatvédelem

Creative Commons


Az oldalon közzétett tartalmak a Creative Commons Licenc feltételeinek megfelelően sza- badon felhasználhatóak.Creative Commons Licenc